Pris og adgang til behandlingsprogrammet

Adgang til behandlingsprogrammet koster kr. 599,-, som inkluderer download af alle lydguidningerne og videoøvelserne til brug på egen afspiller.

Hvis man har en sundhedsforsikring via sin arbejdsgiver eller privat, kan man muligvis få dækket udgiften til behandlingsprogrammet ved at henvende sig til sit forsikringsselskab.

Køb og adgang:

Programmet kan købes på Storyboard Productions’ webshop, hvor der kan betales via bankoverførsel eller PayPal (fx via Visa og Mastercard).

Man kan også sende en e-mail til: info@storyboardfilm.dk. Alternativt kan det bestilles ved at ringe på tlf. 35 83 60 17, men bestilling via webshop eller e-mail er at foretrække.

Når man har købt programmet, får man udleveret en adgangskode til denne hjemmesides medlemssektion, hvorefter man kan logge ind og få adgang til alle elementerne i behandlingsprogrammet.

Det er altså nødvendigt at have adgang til internettet for at kunne anvende programmet, men vi tilbyder som nævnt også, at man kan få tilsendt alle de video- og lydfiler, der hører til behandlingsprogrammet, som digitale video- og lydfiler, således at man tillige kan anvende dem på sin egen afspiller, computer, o.l. uden, at man behøver at være på nettet.

Det er mest optimalt at bruge en stationær eller bærbar computer til at bruge programmet, men man kan også anvende en tablet eller en smartphone, hvor al information er til stede, men hvor opsætningen ikke er lige så overskuelig som på en større computer.

© 2024 hjernerystelse.info