Pris og adgang til behandlingsprogrammet

Pris:

Man kan købe adgang til de enkelte faser i programmet. Denne adgang koster kr. 625,- (kr. 500,- + kr. 125,- i moms) pr. fase, og den inkluderer download af de lydguidninger og videoøvelser, der hører til den specifikke fase. Læs mere om faserne hér.

Adgang til hele behandlingsprogrammet (alle 3 faser) koster med samlerabat i alt kr. 1.562,50 (kr. 1.250,- + kr. 312,50 i moms), som inkluderer adgang til hele hjemmesiden og desuden download af alle lydguidningerne og videoøvelserne til brug på egen afspiller.

Hvis man har en sundhedsforsikring via sin arbejdsgiver eller privat, kan man muligvis få dækket udgiften til behandlingsprogrammet ved at henvende sig til sit forsikringsselskab.

Vi har mulighed for at give rabat på behandlingsprogrammet til udvalgte grupper, f.eks. studerende, arbejdsløse og pensionister, efter nærmere drøftelse og vurdering. Kontakt os venligst herom på info@storyboardfilm.dk, hvis det skulle være relevant.

 

Køb og adgang:

Programmet kan købes på Storyboard Productions’ webshop på dette link (www.storyboardfilm.dk/webshop), hvor der kan betales via bankoverførsel (gratis) eller PayPal (Visa og Mastercard mod et gebyr).

Man kan også sende en e-mail til: info@storyboardfilm.dk. Alternativt kan det bestilles ved at ringe på tlf. 35 83 60 17, men bestilling via webshop eller e-mail er at foretrække.

Når man har købt programmet, får man udleveret en adgangskode til denne hjemmesides medlemssektion, hvorefter man kan logge ind og få adgang til alle elementerne i behandlingsprogrammet.

Det er altså nødvendigt at have adgang til internettet for at kunne anvende programmet, men vi tilbyder som nævnt også, at man kan få tilsendt alle de video- og lydfiler, der hører til den adgang, man har købt, som digitale video- og lydfiler, således at man tillige kan anvende dem på sin egen afspiller, computer, o.l. uden, at man behøver at være på nettet.

Det er mest optimalt at bruge en stationær eller bærbar computer til at bruge programmet, men man kan også anvende en tablet eller en smartphone, hvor al information er til stede, men hvor opsætningen ikke er lige så overskuelig som på en større computer.

© 2022 hjernerystelse.info