Credits og diverse

Credits:

Fagligt og indholdsmæssigt ansvarlig: Henny Klindt, www.hennyklindt.dk.

Lydguidningerne er indtalt af Henny Klindt.

Hjemmesiden, video- og lydfiler er produceret af Storyboard Productionswww.storyboardfilm.dk.

Udarbejdelse af hjemmeside og redigering af tekster: Morten Hjertholm & Nicola Hjertholm.

Fotos: Stock photos.

Musik: Christopher Lloyd Clarke (Licensed by Enlightened Audio).

En stor tak til Sandra Larsen for sin medvirken i videoøvelserne og til Henrik Hjertholm for teknisk bistand.

Copyright: Klindt Træning & Terapi & Storyboard Productions2018.

Ansvarsfraskrivelse:

Informationen, lydguidningerne og videoøvelserne på hjernerystelse.info er ment som støtte for hjernerystelsesramte, men ikke som erstatning for professionel rådgivning, diagnosticering eller behandling af en læge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du begynder en behandling. Det er derfor på eget ansvar, at du udfører øvelserne på hjernerystelse.info og bruger dette website.

Vi fraskriver os derfor ethvert ansvar for skade, tab eller følgevirkninger, som måtte opstå direkte eller indirekte som følge af oplysninger fra brugen af dette materiale.

Dette behandlingsprogram på hjernerystelse.info er erfaringsbaseret og opbygget af Henny Klindt på grundlag af mange års praksis.

 

Rettigheder:

Gengivelse af indhold fra hjernerystelse.info (tekster, billeder, lydfiler og film) er kun tilladt efter særlig aftale med os, og der skal foreligge en skriftlig godkendelse.

Henvisning og/eller anvendelse af indhold fra hjernerystelse.info skal angives med tydelig kildeangivelse og uden ændring af materialet.

© 2024 hjernerystelse.info